drukke derde editie uitfestival met tim knol

UITfestival Salland is de start van het nieuwe theaterseizoen. De hele zondagmiddag konden bezoekers genieten van diverse artiesten die komend seizoen bij verschillende podia in Salland te zien zijn. De optredens varieerden van cabaret tot muziek en van jazz tot pop. Grote favorieten waren Tim Knol, Nathalie Baartman en Kirsten van Teijn. De optredens van onder meer De Dames van Adel en de jonge pianist Daan Oostdam met zijn zus Julia zorgden ook voor erg enthousiaste reacties bij het publiek.

Het festival is een goede manier om artiesten te ontdekken die voor de bezoekers nog onbekend zijn. Op de theatermarkt maakten zij ook kennis met kleine theaters in eigen omgeving. De ontspannen sfeer en locatie maken het evenement uniek. Bezoekers genoten zichtbaar van alle optredens, het weer en de omgeving. Kinderen vermaakten zich prima met de creatieve activiteiten in de kidstuin.

Kleine Podia Salland, bestaande uit HOFtheater Raalte, Culture Club de Haere Olst, School van Frieswijk Schalkhaar, Dorpsconcerten Bathmen, Theaters Olst-Wijhe, Theater Podium Heino, De Nicolaasconcerten Wesepe, Concerten Op de Deel Dijkerhoek, Fermerie Deventer en Cultuurhuus Braakhekke Bathmen werken al jaren succesvol samen om het UITfestival te realiseren. De Deventer Schouwburg en Theater Bouwkunde haakten dit jaar voor het eerst bij hen aan. Meer informatie en de foto’s kun je vinden op staging2.uitfestivalsalland.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.