doelpuntloos gelijkspel voor broekland

Broekland heeft niet weten te scoren in de tweede competitiewedstrijd tegen SV Zwolle: 0-0. Hierdoor kan de ploeg zeggen dat het nog ongeslagen is zonder zelf te winnen. De vorige wedstrijd, tegen Lettele, eindigde namelijk in 1-1.

Trainer van de thuisploeg Broekland, Richard van Dellen, sprak na afloop over een rommelige wedstrijd waarin het missen het scorend vermogen de ploeg heeft opgebroken. “De tweede helft waren we minder slordig en wilden we het de tegenstander moeilijk maken, maar we vergaten zelf te scoren. Reden hiervoor is dat er enkele belangrijke spelers zijn vertrokken, zoals Aron Schiphorst die er 25 per seizoen maakt”. De trainer had nog wel een goed woordje over voor de scheidsrechter. “Hij hield het kort en liet de wedstrijd een wedstrijd worden. Dat mag ook wel eens gezegd worden”.

Volgende week zal Broekland uit aantreden tegen Balkbrug.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.