Home / archiefcentraal / doe mee en vilt je eigen tas

doe mee en vilt je eigen tas

Viltkunsternares Jantine Hos van Recush en Bertina Beijnens van Natuurcontact vervolgen hun sessie workshops vachtvilten met een dag ‘Tas Vilten’. Ervaring is niet benodigd. Tijdens de workshop maak je een mooie schouder- of handtas van wol. Jantine neemt diverse materialen mee, zodat je ruime keuze hebt uit ruwe wol van allerlei schapenrassen. Ze neemt ook gekleurde wol mee. Met dit alles heb je de mogelijkheid om een unieke tas te maken, geheel naar eigen smaak.

De workshop op zaterdag 3 oktober vindt plaats op een landelijke locatie in Welsum. Van 10:00 tot 16:00 uur begeleiden Jantine en Bertina de deelnemers in het proces van vilten. De dag is goed verzorgd. Er is koffie en thee en een verzorgde lunch met huisgemaakte soep. Opgeven en meer informatie verkrijgen kan via de websites www.natuurcontact.nl en www.recrush.com

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.