Home / archiefcentraal / de vredesweek in heilige kruisverheffing

de vredesweek in heilige kruisverheffing

Alle Nederlandse kerken en genootschappen houden in de week van 19 tot 27 september de Vredesweek. De Raad van Kerken in Raalte-Broekland zal hier in de dienst van zaterdag 19 september om 17:00 in de Basiliek van de Heilige Kruisverheffing aandacht aan schenken.

De dienst wordt geleid door pastor Joke Van Steenoven. Het thema van de Vredesweek is ‘Vrede Verbindt’. Na afloop van de dienst is er koffie en thee. Iedereen is uitgenodigd, ongeacht kerkelijke verbondenheid; allen wordt vrede toegewenst.

Lees ook

Decemberactie van Gastvrij Wijhe weer van start

WIJHE – De stempelkaarten worden uitgedeeld; de inleverbussen staan klaar. De decemberactie van ondernemersvereniging Gastvrij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.