de nieuwste haartrends van ami kappers

Het najaar komt eraan en dat betekent weer een nieuwe haarmodelijn van AMI Kappers. Deze nieuwe collectie staat geheel in het teken van ontketende schoonheid. De catwalktrends zijn een bron van inspiratie, maar de echt magie begint pas wanneer je hier samen met onze haarstylist jouw persoonlijke touch aan weet te geven. Laat je inspireren en laat zien hoe mooi jij bent met de nieuwe najaarscollectie.

Ieder jaar creëert AMI Kappers een eigen exclusieve haarmodelijn. Vier veelzijdig en draagbare coupes die volledig in het teken staan van de trends van dat seizoen. Dit najaar zien we natuurlijke kleuren, scheidingen die niet kaarsrecht lopen en in plaats van gestylde coupes, kapsels die lekker eigenwijs zijn. De natuurlijke vormen en kleuren bieden ontzettend veel mogelijkheid om te variëren. Laat je inspireren door de coupes uit de Unleashed Beauty haarmodelijn, maar geef er vooral in overleg met onze haarstyliste een persoonlijke draai aan je kapsel.

Het hele jaar door worden onze medewerkers getraind in de nieuwste trends en vaktechnieken. Ook in onze nieuwe najaarstrends zijn onze medewerkers volop getraind en daardoor kunnen ze je voorzien van deskundig advies. Ben je benieuwd welke coupe het beste bij jouw past? Loop dan eens binnen in onze salon aan de Nieuwe Markt 11. Onze haarstylisten staan voor je klaar! Van maandag t/m donderdag zijn we geopend tot 18.00, op vrijdag zelfs tot 21.00 en op zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur. AMI Kappers Raalte, zit gewoon goed!

AMI Kappers Raalte, Nieuwe Markt 11 T: 0572-200202.

Zaterdag 12 september vinden er in het centrum modeshows plaats. Lees alles over de modeshows en de Raalte winkels in het speciale RMP-modeweekendkrantje.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.