de boskampis in het holstohus

Voor mensen uit de Boskamp, het is zeer ‘toevallig’ dat deze film zo heet. Geen geweld á la ‘The Godfather’, maar toch een film over de maffia die geschikt is voor (jonge) kinderen. Wat doe je als je gepest wordt en je je pesters een koekje van eigen deeg wilt geven? Rik Boskamp heeft dé ultieme manier gevonden. Hij zorgt ervoor dat ze verhuizen en dat zijn vader in het nieuwe dorp wordt aangezien voor de levensgevaarlijke maffiabaas Paulo Boskampi. Al snel blijkt het plan te werken.

Rikkie Boskampi wordt niet meer gepest, iedereen is bang voor Paulo en behandelt hen met respect. Totdat er een pestkop uit het verleden opduikt. Hoe lang kunnen Rikkie en zijn vader hun alter-ego’s in leven blijven houden?

Deze familiefilm is gebaseerd op het gelijknamige boek van Marjon Hoffman. Nederlands gesproken, alle leeftijden, 102 min, kinderen & volwassenen €2,50. Reserveren op filmhuisolst@concepts.nl

Filmhuis Olst is een activiteit van het Nut.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.