dadema opent care4kids event op old heino

Het weekend is voor gezinnen die dagelijks veel extra inspanningen leveren omdat minimaal één van de gezinsleden een beperking heeft, of ziek is. De Care4Foundation maakt het mogelijk dat deze gezinnen even kunnen ontspannen en er samen tussenuit kunnen. Tijdens het weekend beschikt ieder gezin over een (aangepaste) vakantiewoning, maaltijden en (medische) zorg. Daarnaast is er een uitgebreid activiteitenprogramma voor jong en oud.

Zaterdagmiddag is er een wervelende Kookdemonstratie van Antonella Barbella, schrijfster van het boek: ‘Cucina di Mama’. Marjon Lambriks, een internationaal gevierde operette zangeres en ambassadrice van de Care4Foundation, is tijdens het Care4Kids Event aanwezig als vrijwilligster. Zij verzorgt ook een zangworkshop.

Daarnaast kunnen de gezinnen aan talloze andere activiteiten deelnemen, zoals bijvoorbeeld een huifkartocht, een mountainbike clinic, een roofvogelshow en barbecue. Care4Kids Event Heino is een initiatief van de Care4Foundation en wordt mede mogelijk gemaakt door zorgorganisatie Residentiële en Ambulante Zorg (RAZ). Vele vrijwilligers bieden zo nodig 24-uurs zorg en verpleging aan de ouders en/of kinderen. Dankzij hun inzet en de bijdrage van een groot aantal sponsoren, kunnen de gezinnen zorgeloos ontspannen en genieten van een heerlijk lang weekend.

Voor meer informatie kijk je op staging2.care4kidsevent.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.