cycling lemelerveld organiseert kokkiebikes veldtoertocht

Ook dit jaar is het weer mogelijk om op bepaalde punten te kiezen voor makkelijke of moeilijke paden, ook wel de ‘chicken- en dangerroads’. Zo komen ook de veeleisende bikers aan hun trekken op de steile beklimmingen, snelle stuurstukken en mooie afdalingen. Een deel van de tocht leidt door gebieden die normaliter niet toegankelijk zijn. Grijp daarom je kans om enkele unieke singletracks te ontdekken.

De toertocht wordt met drie sterren door de NTFU gewaardeerd, dit houdt in dat er aan alles gedacht wordt. Onderweg zijn er verzorgingsposten om aan te sterken en bij pech onderweg doet de organisatie er alles aan om je weer op de fiets te zetten. Na afloop is het mogelijk om onder het genot van een hapje en drankje na te praten over de tocht met je fietsmaten.

Er wordt gestart tussen 09:00 en 10:30 uur vanaf Theeschenkerij en Minicamping De Huttert aan de Nieuwe Twentseweg 3 in Luttenberg. Het inschrijfgeld voor de tocht bedraagt €4,00 voor NTFU-leden en €6,00 voor niet-leden. Alle informatie over deze tocht is terug te vinden op staging2.ntfu.nl/kalender of staging2.cyclinglemelerveld.nl. De organisatie wenst je veel fietsplezier toe.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.