creabest houdt open huis

Op vrijdag 4 september houdt Creabest open huis om de start van het nieuwe cursusseizoen in te luiden. Tussen 15 en 21 uur kunnen mensen de cursusruimte bekijken en informatie krijgen over de nieuwe cursussen en workshops die bij Creabest gegeven worden. Nieuw zijn de teken- en schildercursussen die halverwege september zullen starten.

De cursussen ‘schilderen met acryl of olieverf’, ‘aquarelleren’, ’tekenen voor beginners’ en ’tekenen voor gevorderden’ worden geven door kunstenaars en een illustrator, waardoor er veel kennis en technieken overgedragen worden. Naast de cursussen zijn er verschillende workshops gepland. Voorbeelden van de workshops kun je daarom ook bekijken tijdens het open huis. Meer informatie vind je op staging2.creabest.nl/agenda.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.