complete autoservice bij jubilerende mollink

Met dertig jaar aan historie is Autobedrijf Mollink een begrip in Raalte en omstreken. Dit betekent allerminst dat het jubilerende autobedrijf op haar lauweren rust. De universele autogarage en brommobielspecialist is met technische hoogstandjes als autodiagnose, de nieuwste airco-technologie en autotuning helemaal bij de tijd. “Zo kunnen we onze klanten helpen om nog beter mobiel te zijn – en te blijven”, vertelt autotechnicus en eigenaar Roy Mollink.

Sinds vijf jaar mag Mollink zich gecertificeerd autodiagnose specialist noemen. Vrij uniek in deze regio. Met de opkomst van complexe elektronica in auto’s neemt ook de vraag naar autodiagnose toe. “Vaak gaat het om wanhopige klanten die na de zoveelste reparatiepoging nog steeds kampen met irritante autostoringen”, zegt Mollink. “Als de merkdealer of eigen garage niet in staat is om de autostoring snel te lokaliseren, ontstaan al snel hoge rekeningen. In zulke gevallen sturen garages hun klanten naar ons door of komen zij via internet of mond-tot-mondreclame bij ons terecht. Via speciale apparatuur en een gestructureerde manier van oorzaken opsporen en uitsluiten weet je zeker dat je bij de echte probleem uitkomt. Hiermee kan verdere ellende worden voorkomen.”

Dat klanten niet altijd even makkelijk te overtuigen zijn om een autodiagnose te laten stellen, komt volgens Mollink vooral doordat klanten vooraf opkijken tegen de kosten. “Achteraf valt het totale kostenplaatje meestal mee vergeleken met het ‘op de gok’ vervangen van onderdelen.” Eén van die klanten was meneer Meijer, die zijn stotterende auto aanbood voor een diagnose. “Er viel eigenlijk niet meer mee te rijden, waardoor ik geneigd was om afstand te doen van het autootje. Na de diagnose bleek het prima te repareren. En de auto rijdt ook nog eens veel beter”, stelt de tevreden eigenaar.

Airco service

Ook op gebied van airco loopt Mollink sinds kort voorop. “We bieden nu ook airco service voor het nieuwste, veel milieuvriendelijkere type koudemiddel R1234YF. Dus ook van alle nieuwe auto’s kunnen we nu de airco repareren en onderhouden.”

Garagebedrijf Mollink bestaat sinds 1985 en was in eerste instantie een Nissan- en later ook Hyundai-dealer voor Raalte en omstreken. Later werd Mollink een universele garage met als specialisatie deze merken evenals het merk Ford. Bij Mollink kun je terecht voor autoreparatie, onderhoud en APK, maar ook bandenservice, schadeafhandeling en voor een nieuwe of gebruikte auto. Verder biedt Mollink de eerdergenoemde diensten zoals het controleren en bijvullen van de airco, autodiagnose, chiptuning. Daarnaast is Mollink brommobielspecialist en dealer van het bekende merk Aixam.

Als het aan Mollink ligt, gaat het autobedrijf op naar de volgende dertig jaar. Hoe? “Door flexibel en behulpzaam te zijn, door mee te denken met de klant en altijd deskundige reparaties te leveren. Zo hopen we onze klantenkring vast te houden en verder uit te breiden”, glimlacht Mollink. “Het gaat erom dat de klant mobiel is op een betaalbare manier, rijplezier heeft en met een goed gevoel onze garage weer uitrijdt. Daar gaan we voor!”

Je vindt autobedrijf Mollink aan de Praamstraat 13 in Raalte. Meer informatie vind je op staging2.autobedrijfmollink.nl of via 0572-358151.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.