clupup start seizoen met dansnacht voor 30 plus

Het nieuwe seizoen van ClubUp! start zaterdag weer met een dansnacht voor dertig-plus. Dj’s Jan en Swing mixen een muzikale cocktail van pop, soul, world en dance met her en der een vleugje rock. De beste plaatjes van nu en de fijnste plaatjes van toen. Het concept van ClubUp! is eenvoudig: lekker dansen in een ongedwongen sfeer zonder dat je aan de bar hoeft te schreeuwen om een biertje te bestellen.

ClubUp! vindt plaats op Kasteel (Culture Club) De Haere in Olst. De locatie zorgt voor een sfeervol feest. De aanvang is om 21:00 uur. De entree bedraagt acht euro. Meer informatie kun je vinden op staging2.clubup.info of via de speciale Facebookpagina van ClupUp!. Kaarten reserveren? Stuur een e-mail naar post@clubup.info

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.