Home / archiefcentraal / clupup start seizoen met dansnacht voor 30 plus

clupup start seizoen met dansnacht voor 30 plus

Het nieuwe seizoen van ClubUp! start zaterdag weer met een dansnacht voor dertig-plus. Dj’s Jan en Swing mixen een muzikale cocktail van pop, soul, world en dance met her en der een vleugje rock. De beste plaatjes van nu en de fijnste plaatjes van toen. Het concept van ClubUp! is eenvoudig: lekker dansen in een ongedwongen sfeer zonder dat je aan de bar hoeft te schreeuwen om een biertje te bestellen.

ClubUp! vindt plaats op Kasteel (Culture Club) De Haere in Olst. De locatie zorgt voor een sfeervol feest. De aanvang is om 21:00 uur. De entree bedraagt acht euro. Meer informatie kun je vinden op www.clubup.info of via de speciale Facebookpagina van ClupUp!. Kaarten reserveren? Stuur een e-mail naar post@clubup.info

Lees ook

Rick Evers: DSCIM4984 of DSCIM4985

Ons kleine mannetje was jarig. Het ene moment heb je een baby in je armen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.