circa dertig gezinnen genoten een zorgeloos verwenweekend

Afgelopen weekend vond het Care4Kids Event voor de zevende keer plaats op vakantiepark Landgoed Old Heino. Circa dertig gezinnen met een zorgvraag, afkomstig uit heel Nederland, kregen een onbezorgd en gratis lang verwenweekend vol activiteiten op maat aangeboden. Mede dankzij de belangloze inzet van een groot aantal sponsoren en vrijwilligers was het Care4Kids Event Heino wederom een groot succes.

De stichting Care4Foundation en zorgorganisatie European Care Residences (ECR) zijn initiatiefnemer van het event. De burgemeester van Raalte, de heer Dadema, opende samen met internationale operazangeres Marjon Lambriks het weekend feestelijk. Het weekend stond in het teken van ontspannen, genieten en ontzorgen. 

Uitgebreid programma

De activiteiten waren op maat; voor groot en klein, met of zonder benodigde speciale zorg. De gezinnen konden gebruik maken van een mountainbike clinic, mogelijk gemaakt door Kokkiebikes, een zangworkshop van Marjon Lambriks volgen, een rondje met de voor rolstoelen geschikte huifkar ’t Belsenspan maken, een heerlijke voet- of stoelmassage ondergaan en lekker rondspringen op het springkussen.

Jaarlijks brengt de valkenier een bezoek met zijn bijzondere roofvogels en is de muzikale clown Bennie Bang aanwezig met zijn grappen, grollen, goocheltrucs en muziek. Nieuw dit jaar waren de stoere trucks van de plaatselijke brandweer, politie en ambulance. Zij stelden hun voertuigen en diensten beschikbaar en reden met kinderen en ouders met loeiende sirenes over het park. De barbecue en het Italiaanse buffet werden omlijst door livemuziek van Ritmo Ahi en Ultimate DJ’s Sander en Joris. 

Inzet vrijwilligers en sponsoren

Naast het begeleiden van de activiteiten boden de vele vrijwilligers waar nodig 24-uurs zorg en verpleging aan kinderen en/of hun ouders. Kinderen van basisschool De Dolfijn zorgden dit jaar weer voor een warm welkom door onder meer het versieren van de locatie en de prachtige tekeningen voor de gezinnen. Dankzij hun belangeloze en enthousiaste inzet en een groot aantal sponsoren konden de gezinnen zorgeloos ontspannen en genieten van een heerlijk lang weekend; dat wat deze gezinnen juist zo hard nodig hebben.

Care4Kids Event 2016

In 2016 beoogt Care4Foundation weer een Care4Kids Event te organiseren voor gezinnen waarvan minimaal één van de gezinnen een zorgvraag heeft. De Care4Foundation heeft de ANBI-status, waardoor giften fiscaal aftrekbaar zijn. Wil jij het Care4Kids Event steunen? Er kan een gift over worden gemaakt naar banknummer NL06 INGB 0000 0075 75 ten name van Stichting Care4Foundation te Amsterdam, onder vermelding van Care4Kids Event Heino. Sponsor worden? Voor meer informatie hierover kan worden gemaild naar info@care4kidsevent.nl of gebeld worden naar 088-328 00 40. Meer informatie over het event? Kijk op staging2.care4kidsevent.nl.

 

 

 

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.