burgemeester dadema lierderholthuis bruist

De burgemeester en wethouders van de gemeente Raalte hebben woensdag een werkbezoek gebracht aan Lierderholthuis. PB verzorgde een rondleiding door Dorpshuis Lierderholthuis en bs. St. Nicolaas. “En Lierderholthuis bruist”, aldus burgemeester Dadema op zijn facebookpagina, “een parkeerplekje vinden was zelfs een probleem :-).”

De kickboksers en Sportfitters verzorgden een demonstratie, het jeugdsoosbestuur vertelde over de activiteiten voor de jeugd, een delegatie van Muziekvereniging Salland gaf een mini-concert en twee leerkrachten verzorgden een presentatie over het onderwijs en de werkwijze in de nieuwe school. Vervolgens werd kort gesproken over de uitdagingen in het dorp. In café d’Olde Wettering werd nog nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje. En het was nog lang gezellig in Lierderholthuis…

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.