Home / archiefcentraal / burgemeester dadema lierderholthuis bruist

burgemeester dadema lierderholthuis bruist

De burgemeester en wethouders van de gemeente Raalte hebben woensdag een werkbezoek gebracht aan Lierderholthuis. PB verzorgde een rondleiding door Dorpshuis Lierderholthuis en bs. St. Nicolaas. “En Lierderholthuis bruist”, aldus burgemeester Dadema op zijn facebookpagina, “een parkeerplekje vinden was zelfs een probleem :-).”

De kickboksers en Sportfitters verzorgden een demonstratie, het jeugdsoosbestuur vertelde over de activiteiten voor de jeugd, een delegatie van Muziekvereniging Salland gaf een mini-concert en twee leerkrachten verzorgden een presentatie over het onderwijs en de werkwijze in de nieuwe school. Vervolgens werd kort gesproken over de uitdagingen in het dorp. In café d’Olde Wettering werd nog nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje. En het was nog lang gezellig in Lierderholthuis…

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.