bovenetage oude deel gemeentehuis verhuurd aan carinova

De gemeente Raalte gaat de bovenetage van het oude deel van het gemeentehuis (de villa) verhuren aan Carinova. Deze verdieping is sinds 1 februari van dit jaar beschikbaar. Carinova zal met ingang van 1 november de werkplekken in gebruik nemen voor een periode van 5 jaar.

De gemeente Raalte heeft in 2010 de bovenetage van de villa gerenoveerd en daar 24 werkplekken gecreëerd. Burgemeester Martijn Dadema: ‘Tot februari van dit jaar hadden we deze werkplekken zelf in gebruik. Maar door onder meer de bezuinigingen, de regionalisatie van de brandweer en de samenwerking die we hebben met de gemeenten Deventer en Olst-Wijhe, zijn we minder werkplekken nodig. Daarom wilden we de villa graag verhuren aan een externe organisatie. Wij zijn erg blij dat we de komende 5 jaar Carinova als ‘nieuwe buren’ mogen verwelkomen.’

Leontine Verhoeven van de Raad van Bestuur van Carinova is blij met de nieuwe werkplekken: ‘Als organisatie wil Carinova graag dicht bij de burgers zitten. Deze locatie is daarvoor een hele mooie plek.’

Het moment van ondertekenen van de huurovereenkomst met Carinova is uiteraard gefotografeerd.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.