boertie optiek biedt meer

De bril is en blijft een modeartikel en de trends van nu zorgen voor een diverse en kleurrijke collectie. Met bijzondere monturen van JF Rey en Alain Mikli in het hoge segment en de vlotte Mexx en Esprit monturen in het iets lagere segment wordt een brede collectie gecreëerd. Er is voor ieder wat wils en dat is de kracht van Boertie.

“Goud en zilver zijn kleuren die iets naar de achtergrond verdwijnen, terwijl andere kleuren de overhand krijgen”, laat Ewald Diekman, eigenaar van Boertie Optiek, weten. “Een bril mag weer gezien worden.” Boertie Optiek staat duidelijk voor meer; advies en extra service staan centraal.

Oogzorg is exclusief bij Boertie. Het is niet even de sterkte van een oog opmeten, passend advies leveren en klaar. “Nee, wij staan voor vergaande oogzorg. Wij onderzoeken naast de sterkte de gezondheid van het oog.” Ewald laat weten dat de oogmetingen gemiddeld een half uur tot drie kwartier duren. “Met een funduscamera worden foto’s gemaakt van het netvlies; er wordt zelfs gecontroleerd op oneffenheden en ontstekingen.” Boertie Optiek Raalte levert kwaliteit voor oogzorg.

Zaterdag 12 september vinden er in het centrum modeshows plaats. Lees alles over de modeshows en de Raalte winkels in het speciale RMP-modeweekendkrantje.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.