bijzondere streekproducten op snf

Salland kent veel streekproducten. Wie kent de Asperges van de Weerd en het boerderij-ijs van IJsboerderij Oans niet? Op het Sallandse platteland worden steeds meer gemoedelijke boerderijwinkels gevestigd.

Duurzame en gezonde producten zijn tegenwoordig erg in trek. Op de Salland Natuur Fair staan ruim twintig standhouders met allemaal hun eigen bijzondere streekproducten. Een liefhebber van streekproducten of gewoon een keer wat anders?

De Salland Natuur Fair vindt plaats op zondag 13 september op Landgoed Groot Zwaaftink aan de Heetenseweg 26 in Heeten. De fair is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs voor volwassenen bedraagt 6 euro. De entreeprijs voor kinderen tussen de 4 en 13 jaar bedraagt 3 euro. De toegang is gratis voor kinderen van 0 tot en met 3 jaar. Voor meer informatie verwijzen wij je naar staging2.sallandnatuurfair.nl of staging2.facebook.com/SallandNatuurFair. Nieuwsgierig naar het volledige programma van de fair? Kijk op staging2.sallandnatuurfair.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.