bij zzapp vallen de bikerdetails op

‘‘Bij de jonge en stoere mode van Zzapp zijn de bikerdetails dit najaar een belangrijke trend. De stoere details geven net dat extra’s aan je outfit’’, vertelt Anne Albers van Zzapp.

‘‘Naast de stoere details zie je ook de mode wat wijder worden. Vooral in de broeken is dit nieuw. De flair pijp komt weer terug, zoals we dat in de jaren zestig en zeventig zagen. Ook de coltrui en turtle-neck komen weer in de mode.

Qua materiaal en dessins wordt er veel gecombineerd. We zien veel suedine in tops en jurkjes, nep bont en teddy. Deze knuffelmaterialen kunnen gecombineerd worden met andere materialen en dessins, zelfs binnen één kledingstuk.

Wat het mooie is aan onze winkels is dat je zo door kunt lopen van Albers Mode naar Zzapp en weer terug. Zo heb je alle soorten mode bij elkaar en kun je zelf kiezen wat het beste bij je past, zonder dat je het hele dorp door hoeft.

Ben je benieuwd geworden? Kom dan eens langs bij ons in de winkel!”

Zaterdag 12 september vinden er in het centrum modeshows plaats. Lees alles over de modeshows en de Raalte winkels in het speciale RMP-modeweekendkrantje.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.