beloning voor tip moord heinose

De Colombiaanse politie heeft een beloning van bijna 9000 euro uitgeloofd voor informatie over daders en hun motieven in de moord op de Heinose Durdana Putker-de Bruijn. De 54-jarige vrouw werd in de nacht van vrijdag op zaterdag vermoord op het zeiljacht Lazy Duck voor de kust van Colombia.

De autoriteiten vinden de verklaring van haar man, die ook op de boot was, ‘verwarrend’. Er werd namelijk alleen 60 euro gestolen. Andere waardevolle spullen bleven op de boot. Bovendien heeft er in dit toeristische gebied niet eerder een dergelijke overval plaatsgevonden.

De boot lag bij de Rosario-eilanden niet ver van Cartagena en werd volgens de echtgenoot overvallen door zes mensen van wie er vijf gemaskerd waren. De aanval begon toen de man op het toilet was. Hij kreeg een klap en verloor het bewustzijn. Toen hij bijkwam vond hij zijn vrouw dood op het dek van de zeilboot.

Wereldreis
Het Heinose echtpaar vertrok in mei 2012 om voor langere tijd zeilend meer van de wereld te kunnen zien. De twee kregen in mei nog bezoek van familie uit Nederland, die ze ontmoetten in Curaçao. Ook de ouders van Durdana waren daarbij aanwezig. Durdana was in het dagelijks leven stottertherapeute in Heino. Haar man Peter is dierenarts van beroep.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.