beleef de sfeer met najaarscollectie stoutjeans

‘‘Een trend voor het komende najaar zijn de poncho en lange vesten, die zijn terug van weggeweest’’, vertelt Willemien Stoute van STOUT! Jeans. ‘‘Combineer de poncho met een mooie stoere jeans en je bent helemaal hip. Ook de flair jeans ga je dit najaar in het straatbeeld zien en dus bij ons. Draag deze met een mooie pump of laars met hak en het maakt je super vrouwelijk.

Voor dames hebben we merken als Only, Vila, LTB, Ichi, Lofty Manner en Mavi. Een nieuw merk in het assortiment is het Deense dames merk Sparkz, een trendmerk met een goed vallende pasvorm. Het is vrouwelijk en tegelijk stoer. De kleuren voor het najaar bestaan vooral uit warme tinten als bruin, warm geel en een mooie kleur groen die iedereen staat. Ook hebben we de shop-in-shop van Only met een betaalbare en uitgebreide collectie die elke week wordt vernieuwd. Er is een ruim aanbod aan accessoires om je outfit compleet mee te maken van het merk Pieces.

Voor heren zijn de longline shirts erg hip. Combineer ze met een trui op een slim fit jeans. Verder herken je veel sportinvloeden. De stijl is wat netter en gekleder met eveneens warme kleuren als blauw, groen, grijs en zwart. Wij hebben de hele collectie van Jack & Jones: Premium, Vintage, Originals en Core en natuurlijk een uitgebreide jeans collectie met vernieuwende wassingen en betaalbaar prijzen. Meer merken zijn bijvoorbeeld Petrol, twinlife en Only & Sons, een Deens merk voor de jongen die net even wat anders wil.

Ook dit najaar is er een uitgebreide collectie jassen voor zowel heren als dames! Loop gerust eens binnen en laat je prikkelen bij STOUT!’’

Zaterdag 12 september vinden er in het centrum modeshows plaats. Lees alles over de modeshows en de Raalte winkels in het speciale RMP-modeweekendkrantje.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.