bedankje uit sri lanka voor gulgevig salland

Father Paul heeft enorm genoten van alles, hij heeft aan allerlei activiteiten meegewerkt en veel mensen gesproken. De partnerorganisatie OMI Jaffna en stichting Havonos, die het project zullen coördineren, zijn immens dankbaar met wat de Sallanders nu al hebben gegeven. Met een prachtige tussenstand van 23.620 euro, en daar komt dan nog bovenop de bijdrage van 50 procent van de opbrengst van Wilde Ganzen.

Hiermee zijn weduwen in verschillende dorpen in de Vanni (een streek in Noord Sri Lanka) verzekerd van hoop op een leefbare toekomst, waarin ze zichzelf en hun kinderen kunnen onderhouden, dat is waar het om gaat. Father Paul vertrok de maandag na Stöppelhaene, met dankbaarheid en een blij hart. Met, zoals de naam van het project aangeeft,: “Van de grond af aan” kunnen de mensen weer een nieuwe start maken naar hun toekomst. ‘Salland, bedankt!’.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.