beaphar wint bedrijventoernooi rtv

Beaphar heeft dit weekend met Patrick Lugtenberg en Jur Maatman het Bedrijventoernooi van tennisvereniging R.T.V. Raalte gewonnen. De tweede prijs ging naar Visser Advies met Wim Visser en Mariët Tielbeek.

Afgelopen zaterdag werd het toernooi voor het eerst een gespeeld. Dit toernooi is in de plaats gekomen voor de clubkampioenschappen DD en HD. Het bleek steeds moeilijker te worden om voor dit toernooi genoeg deelnemers te krijgen, vandaar dat gekozen is voor dit Bedrijventoernooi. Het werd een zeer geslaagd toernooi met spannende partijen die zeker een vervolg gaat krijgen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.