bank normaal krijgt plekje in centrum raalte

De bank die Normaal zondag na het laatste optreden op Stöppelhaene kreeg aangeboden, heeft een mooie plek gekregen in het centrum van Raalte. De bank staat sinds dinsdagochtend aan de achterkant van het Annahuis en kijkt uit op de Domineeskamp.

De prachtige, handgemaakte bank is een idee en uitvoering van Raaltenaar Richard Wigink. Op de rugleuning staat dat het ‘noa 40 joar øzen, noe tied is vöar heanig an doene’. Ofwel: na veertig jaar keihard werken, is het nu tijd voor rustig aan doen. ‘øzen’ gebruikt Normaal zelf ook in het nummer ‘Noar het café’: Mar as ie dan in het café zit, det is ja weinig better, dan øzen bie een boer’

Wat vind jij Normaal?

Een verslaggever van Radio1 vroeg aan Bennie Jolink wat hij zelf nu eigenlijk Normaal vond: “Dat is een verdomd moeilijke vraag”, was zijn antwoord, waarop Salland Centraal, in overleg met de Stöppelhaene en samen met de SNS-bank de actie ‘wat vind jij Normaal’ opzette.

Deze week worden alle andere inzendingen via de stie en het facebookkanaal van Salland Centraal gepubliceerd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.