autoliefhebbers klaar voor hellendoorn rally

De komende twee dagen kun je weer genieten van de Unica Schutte ICT Hellendoorn Rally. Vrijdag 18 en zaterdag 19 worden er diverse proeven gereden, in en rondom Hellendoorn. De klassementsgroepen vinden onder andere plaats in en rond Markelo, Ipelo, Luttenberg, Daarle, Magelerweg, Hellendoorn en Notter. Alle informatie over dag en tijdstip vind je op http://staging2.hellendoornrally.eu

Dit jaar is er meer voor de liefhebbers te vinden in Nijverdal. De keuring van de rallyauto’s op vrijdag 18 en zaterdag 19 september vindt namelijk plaats op het Henri Dunantplein. Hier komt een grote truck te staan waarin de auto’s worden gekeurd. Vanaf donderdag wordt er opgebouwd. En vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 11.45 worden auto’s gekeurd in de speciale rally truck

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.