annemiek oomen en marije nijhof in de prijzen

Annemiek Oomen uit Vught wint dressuur klasse Z2/ZZL en Marije Nijhof uit Wierden wint springen klasse Z in Luttenberg. Afgelopen zondag werd het Concours-Hippique voor paarden gehouden, nadat het eerder was afgelast wegens te hoge temperaturen in juli. Veel materialen van het zaterdag gehouden Nationaal Concours Hippique voor Tuigpaarden konden zondag ook in gebruik worden genomen.

’s Morgens werden de dressuurwedstrijden gehouden van klasse B tot en met ZZL. In de hoogste klasse, Z2/ZZL, werd zowel in de eerste als in de tweede proef de eerste plaats opgeëist door Annemiek Oomen met Bilenos van de Vughtse Hoeve. De klasse Z1, eerste proef, werd gewonnen door Lieke Schutten met Dalentine van de Hertruiters uit Hellendoorn. Bij de tweede proef was de eerste plaats voor Lotte Jansen met Calimero DS van de Millenniumruiters uit Zuidwolde.

In het springen klasse M was Soumaiya Qarbal met Bruggemans Dazilvia van Bogelskamp in de barrage het snelst met 35.2 seconden en een foutloos parcours. Een verdienstelijke vijfde plaats was voor het eigen lid van de Heuvelruiters Jeroen Joxhorst met Ecuador, eveneens foutloos met een tijd van 37.64 seconden. In het springen klasse Z/ZZ eiste Marije Nijhof van de Eschruiters Wierden niet alleen de eerste plaats op met Amaretto, maar ook de tweede prijs, klasse Z, behaalde zij met Toronto’s Dingeshof. Het bestuur van de Paardensportvereniging toonde na afloop volop tevredenheid over het verloop van de wedstrijden. Benieuwd naar alle uitslagen? Kijk op staging2.startlijsten.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.