Home / archiefcentraal / altijd lekker lopen met elferink schoenen

altijd lekker lopen met elferink schoenen

Elferink Schoenen en biedt een zeer gevarieerde collectie voor zowel vrouwen, mannen en kinderen. Eigentijds en hip, maar toch zeer comfortabel. Diverse merken als Floris van Bommel, Giorgio en Rehab zijn verkrijgbaar. Bij Elferink vind je de zelfs de grootste collectie Gabor uit de hele regio!

Het huidige modebeeld van de vrouw is stoer, maar toch vrouwelijk. Sneakers en laarsjes in unikleuren en prachtige materiaalcombinaties: metallic, lak, rubber en kroko zijn helemaal in komend seizoen. Naast schoenen zijn de riemen en tassen ook weer binnen.

Voor de heren onder ons geldt clean, met een knipoog naar de sportieve kant. Luxe materialen met sportieve zool in diverse bekende merken en maten, altijd prettig geprijsd. Nu een gratis luxe herenriem bij aankoop van een paar herenschoenen.

Kinderen mogen het naseizoen sportief in. Jongens sneakerachtig, maar toch stevig en eventueel op wijdtematen. Blauw en hippe kleuraccenten maken het helemaal. Voor de meisjes sneakers en laarsjes met spannende materialen als kroko en lak fluor.

Benieuwd naar het gehele assortiment? Aarzel niet en kom langs, want zeg nou zelf: wie wil er nou niet ‘altijd lekker lopen’?

Zaterdag 12 september vinden er in het centrum modeshows plaats. Lees alles over de modeshows en de Raalte winkels in het speciale RMP-modeweekendkrantje.

Lees ook

Infobijeenkomst over entree Hof van Rakhorst

HEINO – De werkgroep Heino Centrum houdt op dinsdag 28 september een informatiebijeenkomst in Café …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.