zandhappen ringsteken en waterpret

De derde dag van het Lemelerveldse Sukerbietenfeest was er één met volleyballen, shantykoren, ringsteken en waterpret. Het was een prachtig mooie dag, vol zon, die af en toe zelfs een beetje te hard scheen. Ook haar hadden ze in Lemelerveld een oplossing voor.

Al jarenlang is het deelnemersveld van het beachvolleybal erg sterk. De inschrijving zit vaak al weken voor aanvang vol en dat maakt de concurrentiestrijd alleen maar groter. Het was prachtig spelen in de volle zon. Als het te heet was sprongen de spelers gewoon even onder de sproeier.

Voor de allerkleinsten was er in de avond de Coop Badeendenrace. Basisschoolkinderen racen hier met hun badeend om ze snel mogelijk aan de overkant te zijn en zo te winnen. Tegelijkertijd was er rondom het kroonplein het Ringsteken. Een karavaan aan paard en wagens trok dwars door Lemelerveld en probeert zoveel mogelijk ‘ringen te steken’. Geen auto’s, geen fietsers maar alleen maar paarden met wagens te zien.

Vanavond wordt het flink feest. In de bruine kroeg is er Sukerbeat met hardstyle, in de grote tent treedt de Rock en Roll band Vezpa op en in de kleine tent is er een 90’s party onder leiding van DJ Hitch en Beatcrooks. Morgen start de jubileumeditie van de Mestebeld Trucks Spelen, komt dat zien!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.