winnaars in theater podium heino

In Theater Podium Heino staan vrijdag 21 augustus alleen maar winnaars op het programma tijdens Petit Montmartre. Van 21.00 tot 23.00 uur zijn alle finalisten van Salland’s got Talent te beluisteren: rapgroep Oost Wanted en singer-songwriter de Reisgenoot. Oost Wanted is de winnaar van de vierde editie van Salland’s Got Talent en De Reisgenoot stond in de finale.

Jelmer (rap) uit Zwolle, Corné (rap) uit Heeten en Joost (zang) uit Raalte besloten in januari met elkaar verder te gaan onder de naam Oost Wanted. Het gaat om een unieke combinatie van rap en zang die met veel energie en enthousiasme wordt gepresenteerd.

De Reisgenoot (Maarten van Veen) is een singer-songwriter die danst op de lijn tussen pop en kleinkunst. Hij schrijft toegankelijke, ontroerende Nederlandstalige liedjes met bijzondere teksten. Of zoals hij zelf zegt: “Ik wil raken, mensen aan het denken zetten, laten lachen en laten voelen”. Hij zingt verhalen met een dubbele bodem die hij begeleidt met een gitaar en een aanstekelijke performance.

Het speelschema op 21 augustus is als volgt:

21.00 uur-21.20 Reisgenoot

21.30 uur-21.50 Oost wanted

22.00 uur-21.20 Reisgenoot

22.30 uur-23.00 Oost wanted

Bij de infostand van het theater vind je informatie over het programma 2015-2016 en kun je ook kaarten voor het nieuwe theaterseizoen bestellen. Als je voor 1 september kaarten bestelt krijg je 10 procent korting.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.