wijhe viert honderd jaar voetbal

Wijhe’92 viert na maanden van voorbereiding op zaterdag 19 september dat er al 100 jaar in verenigingsverband in Wijhe gevoetbald wordt. Gedurende de hele dag zijn er activiteiten voor jong en oud op het sportpark. De jeugd kan in de ochtend deelnemen aan voetbalclinics onder leiding van toptrainers en een (bubbel)voetbaltoernooi. In de middag wordt een unieke reüniewedstrijd gespeeld tussen oud IJsselboys en oud Wijhe. Ook is er een receptie en reünie voor onder andere oud spelers, (ere) leden en sponsoren. ’s Avonds is het feest.

Om 14.00 uur vindt de officiële opening plaats met onder andere een receptie en reünie. Onderdeel van het programma is ook een wedstrijd tussen oud toppers van v.v. Wijhe en s.v. IJsselboys. ‘s Avonds is er een feestavond met onder andere een 70/80/90’s party. Op staging2.wijhe92.nl vind je het uitgebreide programma.

Vanwege organisatorische redenen wil de organisatie graag vooraf weten hoeveel mensen op de receptie en reünie komen. Door sponsoring is het ook mogelijk om tegen een zeer gereduceerd tarief gebruik te maken van een uitgebreid warm en koud buffet. Belangstellenden wordt verzocht om zich aan te melden via het online aanmeldingsformulier of 0570 523745.

Indien je iemand kent die ook zijn/haar bijdrage heeft geleverd of heeft gevoetbald bij v.v Wijhe, s.v. IJsselboys of Wijhe’92, geef dit dan door aan hen. Zij zijn namelijk ook van harte uitgenodigd om op zaterdag 19 september samen 100 jaar voetbal in Wijhe te vieren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.