westerlingen winnen zwientie tikken lberg

Een broer en zus uit Noord Holland hebben zondagmiddag het Open Nederlands Kampioenschap Zwiente Tikken op het Luttenbergs Feest gewonnen. Arjo Groot uit Broek op Langedijk en Chiara Groot uit Zuid-Scharwoude volgende daarmee Harm Klein Koerkamp en Nicole Brons op, de winnaars van 2014.

Duizenden belangstellenden stonden langs de kant om te zien hoe de deelnemers geblinddoekt in een grote modderpoel een varkentje proberen te tikken. Naast de deelnemers ui Noord-Holland waren er deelnemers uit Nijmegen, Zwolle, Oldenzaal en Utrecht.

Het Zwientie Tikken is het hoofdonderdeel van de zondagmiddag van het dorpsfeest in Luttenberg. Vanavond wordt het Luttenbergs Feest afgesloten met een groots vuurwerk.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.