wagenmans sponsort jeugdleiders lemelerveld

Jeugdleiders van VV Lemelerveld lopen sinds kort rond met de naam van Wagenmans Wonen achterop hun leidersjas. De voetbalvereniging en Wagenmans zijn sinds het einde van vorig seizoen de samenwerking aangegaan. Wagenmans Wonen volgt hiermee Te Kiefte op als sponsor.

Wagenmans is bijzonder verheugd met de nieuwe sponsorovereenkomst: “Als Lemelervelds familiebedrijf voelen wij ons bijzonder betrokken bij het dorp en dus ook bij de plaatselijke voetbalvereniging”, vertelt eigenaar Bas Wagenmans. “We zijn trots op zo’n mooie club en willen dat op deze manier duidelijk maken.”

De kans om alle jeugdleiders van de VV Lemelerveld te sponsoren, wilde Wagenmans niet onbenut laten. “Het sponsoren van de coachjassen is voor ons een mooi stukje reclame”, zegt Bas Wagenmans. “Wij werken voornamelijk in een straal van dertig kilometer rondom Lemelerveld en dat is ook precies de regio waar de jeugdteams van VV Lemelerveld komen. We hebben veel klanten in de regio en dat maakte de keuze voor deze wijze van sponsoren makkelijk.”

Het nieuwe voetbalseizoen begint over een paar weken alweer en Wagenmans Wonen wenst VV Lemelerveld dan ook veel sportief succes in de komende voetbaljaargang. Daarnaast hoopt Wagenmans dat de leiders en trainers veel plezier beleven aan de nieuwe jassen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.