vriendinnenviertal valt in de prijzen

Op de Galoppade in Wanneperveen op zaterdag 8 augustus heeft het viertal van kring Salland de derde plaats behaald. Deze derde plaats geeft recht op afvaardiging naar de Hippiade, het Nederlands Kampioenschap voor ponyruiters, in Ermelo op 29 augustus.

Het viertal is samengesteld uit 5 (bijna) 18-jarige vriendinnen, die in hun laatste jaar bij de ponyclub samen wilden starten op de Overijsselse Kampioenschappen.

Het viertal is samengesteld uit 5 meiden van verschillende verenigingen uit kring Salland. In het viertal reden mee: Annelie Ruesink (PC Luttenberg), Carlien Koch (PC Steffenruiters), Elise van Drie (PC Kloosterruiters), Kirsten Kampman (PC Luttenberg) en Renske Holleboom (PC Heeten). Het was erg leuk dat na maanden van regelmatig oefenen en op wedstrijden uitkomen, juist op de Overijsselse Kampioenschappen een zeer goed resultaat neer gezet werd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.