voorkom vakantiekilos niet lijnen bij terugkomst

Heerlijk die zomer! De meeste mensen hebben in deze periode lekker een aantal weekjes vrij en gaan op vakantie om daar eens lekker te genieten van de vrije tijd. We gaan vaak naar het strand, heerlijk uit eten en drinken gezellig een drankje op het terras. Super natuurlijk, het is alleen niet zo goed voor de lijn en dat weten we zelf eigenlijk ook wel. Omdat we liever niet te erg willen schrikken van de weegschaal als we terug zijn van vakantie, staan hieronder een aantal tips om dit enigszins te voorkomen.

Ga lekker de toerist uithangen

Als je in het buitenland bent is er vaak heel veel te zien en te doen wat je in Nederland niet hebt. Maak hier dan ook gebruik van. Bezoek eens een leuk stadje of ga een lekker stukje fietsen door de natuur. Zo verbrand je wat overtollige calorieën en blijf je beter in vorm.

Loop de afstanden die je kunt lopen

Heb je een hotel of appartement of zit je op een camping wat redelijk dicht bij het centrum en het strand ligt? Probeer deze afstanden dan te lopen. Vaak heb je op vakantie alle tijd en is het lekker weer, prima om te lopen dus.

Maak goed gebruik van het zwembad of de zee

Spring iedere dag in het zwembad of de zee en trek een paar baantjes. Als je minimaal 20 tot 30 minuten per dag echt actief bent in het water kun je je lichaam in vorm houden zonder dat het vervelend voelt. Zwemmen is een leuke manier om te bewegen, zeker als je lekker wordt omringd door palmbomen en vrolijke mensen.

Genieten en niet lijnen bij terugkomst

Als je deze tips in gedachten houdt en lekker geniet van je vakantie heb je een heerlijke vakantie en hoef je niet te lijnen nadat je terug bent van vakantie.

Wandelen in Salland?

Op vakantie in Salland en lekker bij huis deze zomer? Zoek een leuke rondwandeling uit op Salland.wandelweb.nl of kijk op sallandwandelland.nl. Wil je een leuke en vitale uitdaging voor in het najaar? Doe in de herfstvakantie mee aan de Sallandse Wandelvierdaagse (20-21-22-23 oktober ). Doe je voor het eerst mee, dan is het trainingsprogramma SW4D Fit! om mooi hulpmiddel om gericht te gaan trainen. Meer informatie vind je op staging2.sw4d.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.