Home / archiefcentraal / vissers uit raalte naar nk jeugd

vissers uit raalte naar nk jeugd

Lijkt het jou nou ook leuk om zo goed te worden in vissen? Kom dan laten zien wat je kan tijdens een van de wedstrijden van HSV Raalte. Op vrijdag 28 augustus wordt in de Drostenkampvijvers in Raalte de Stöppelheane jeugdwedstrijd (tot en met 15 jaar) gevist. De wedstrijd begint om 18.45 uur en eindigt om 20.00 uur. De loting is om 18.20 uur bij het bruggetje. Deelname is gratis en vrij toegankelijk. De prijsuitreiking is naderhand bij Pannenkoekenrestaurant Laurel’s aan de Varkensmarkt.

Op 12 september is in de Drostenkampvijvers de jaarlijkse Barbecue-koppelwedstrijd. De wedstrijd wordt gevist van 7.15 uur tot 13.00 uur. De wedstrijd wordt afgesloten met een gezellige barbecue. Opgave kan via www.hsvraalte.nl onder het kopje ‘Activiteiten 2015’.

Lees ook

Vriendenkring van de Hartkamp viert 40-jarig bestaan

‘Het doel is exact hetzelfde gebleven: ‘Het leven voor de bewoners zo aangenaam mogelijk maken’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.