vissers uit raalte naar nk jeugd

Lijkt het jou nou ook leuk om zo goed te worden in vissen? Kom dan laten zien wat je kan tijdens een van de wedstrijden van HSV Raalte. Op vrijdag 28 augustus wordt in de Drostenkampvijvers in Raalte de Stöppelheane jeugdwedstrijd (tot en met 15 jaar) gevist. De wedstrijd begint om 18.45 uur en eindigt om 20.00 uur. De loting is om 18.20 uur bij het bruggetje. Deelname is gratis en vrij toegankelijk. De prijsuitreiking is naderhand bij Pannenkoekenrestaurant Laurel’s aan de Varkensmarkt.

Op 12 september is in de Drostenkampvijvers de jaarlijkse Barbecue-koppelwedstrijd. De wedstrijd wordt gevist van 7.15 uur tot 13.00 uur. De wedstrijd wordt afgesloten met een gezellige barbecue. Opgave kan via staging2.hsvraalte.nl onder het kopje ‘Activiteiten 2015’.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.