vijfde open muziekestafette in heino

De 5e Open Muziekestafette Heino wordt op vrijdagmiddag 2 oktober ingeluid door de veel gevraagde Nederlandse troubadour Leon Lutterman Eesveen. Ook komt deze allround en veelzijdig artiest met een zelf gemaakt 5e Open Muziekestafette Lied. Leon Lutterman is bekend in het wereldje van de troubadours. Hij is immers voorzitter van de troubadoursgilde der lage landen.

Als troubadour heeft hij naam gemaakt tot in verre oorden. Het is een allround en veelzijdig artiest wat uitermate goed past bij een Open Muziekestafette: Troubadour, improvisator, sneldichter, entertainer, zanger, dirigent….. en kan zorgen voor een ontvangst act. In de maak is nu een toepasselijk lied met als Thema de 5e Open Muziekestafette Heino.

De Open Muziekestafette zal plaatsvinden op vrijdag 2 oktober vanaf 13.30 u. tot 22.30 u. en op zaterdag 3 oktober van 9.30 u. – 22.30 u.

De troubadour begint op vrijdagmiddag 2 oktober om 13.30 u. rond de Hervormde Kerk en dan komt er een vervolg in de kerk om 13.50 u. Zo rond 14.00 u. is de officiele opening met dan ook het Estafette Lied.

Inf: Stichting Open Muziekestafette Heino: Flip Jonkman 0572-392494

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.