vd hart en becker bij jong oranje menig niet

Bondscoach Fred Grim heeft twee spelers van PEC Zwolle opgeroepen voor de definitieve selectie van Jong Oranje. Het gaat om doelman Mickey van der Hart en buitenspeler Sheraldo Becker. Beiden maakten al deel uit van de voorlopige selectie. Ook Queensy Menig zat daarin, maar hij viel af voor de definitieve selectie.

Jong Oranje speelt op vrijdag 4 september in Deventer tegen Cyprus. Vier dagen later staat het uitduel tegen Turkije op het programma. Het zijn de eerste wedstrijden in de strijd om kwalificatie voor het EK van 2017, dat gehouden wordt in Polen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.