varkensboeren zijn teleurgesteld in overheid

Varkensboeren zijn teleurgesteld in staatssecretaris Dijksma en willen nu actie. Dit vertelt Willy Wolfkamp uit Haarle, oud-voorzitter van de Nederlandse vereniging voor varkenshouders NVV in Salland aan RTV Oost.

Wolfkamp reageert op het gesprek dat de belangenverenigingen LTO en NVV hebben gehad met staatssecretaris Dijksma. Ze wilden praten over de vleesprijzen, omdat die zo laag zijn dat de varkenshouders er geld bij doen. De staatssecretaris doet geen toezeggingen over bijvoorbeeld lagere kosten voor keuringen, zoals de boeren dat willen. Over twee weken wordt er verder gepraat.

Wij zijn benieuwd naar meer verhalen uit de regio. Wie kan ons meer vertellen? Reageer of stuur ons een mailtje (redactie@sallandcentraal.nl).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.