ultra moderne drukpers bij veldhuis media

Exact op de dag van de verkiezing voor de Raalter Onderneming van het Jaar (ROJA Stoppelhaene 2015 categorie MKB)) werd bij Veldhuis Media een ultra moderne 8-kleuren drukpers afgeleverd en geïnstalleerd. Deze drukpers behoort wereldwijd tot de meest innovatieve en duurzame machines die op de markt beschikbaar zijn. De installatie zal ongeveer drie weken in beslag nemen, waarna de drukpers in productie zal worden genomen.

Met deze miljoeneninvestering rond Veldhuis Media een grootscheeps meerjaren investeringsproject af en mag zich scharen bij de top 5 van Nederlands modernste vellen-drukkerijen. Het zet Raalte nog steviger op de grafische markt.

De drukpers is voorzien van de laatste automatisering technieken. Inrichttijden en inricht verspilling worden met deze automatiseringen tot op een minimum beperkt, de efficiëntie neemt daardoor fors toe.

In de huidige grafische markt is de concurrentie groot. Drukwerk is nog steeds van alle tijd, maar de methodieken om drukwerk te maken zijn in de loop der jaren steeds verder geïndustrialiseerd. Veldhuis Media volgt in zijn bedrijfsvoering deze ontwikkelingen. Het bedrijf introduceerde daarbij de term “High-Tech Offset” in de grafische industrie en groeide daardoor de afgelopen jaren zowel in omzet als in werkgelegenheid. Veldhuis verwacht met deze investering die groei komende jaren verder te kunnen voortzetten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.