uefa geeft go ahead eagles megaboete

Go Ahead Eagles heeft van de UEFA een boete van €20.000 opgelegd gekregen naar aanleiding van de wedstrijd tegen Ferencváros op 2 juli in Emmen. Een delegatie van de UEFA was aanwezig en constateerde meerdere misstanden.

De boete is het gevolg van het gooien van vloeistoffen, voorwerpen en vuurwerk op het speelveld. Ook wordt de club bestraft voor personen die het speelveld betraden, kwetsende spreekkoren vanaf de tribunes en het blokkeren van trappen en looppaden.

Go Ahead Eagles is zich er van bewust dat de UEFA zeer strikt toeziet op naleving van de regels. In dat kader betreurt de club dat er zich ondanks de fantastische sfeer in het stadion toch enkele incidenten hebben voorgedaan, die aanleiding hebben gegeven tot het opleggen van een – voor Go Ahead Eagles begrippen – zeer hoge boete. Dat laat de club weten op haar website.

De clubleiding heeft besloten niet tegen de opgelegde boete in beroep te gaan.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.