Home / archiefcentraal / twee autos beschadigd bij ongeval heino

twee autos beschadigd bij ongeval heino

Bij een ongeval op de Kluinhaarsweg in Heino zijn zaterdagmiddag twee auto’s beschadigd geraakt. Op de splitsing met de Twentseweg botsten een Skoda en een Hyundai frontaal op elkaar. Beide voertuigen werden afgesleept en de Kluinhaarsweg was tijdelijk afgesloten.

De twee auto’s raakten allebei beschadigd aan de linkervoorkant, wat er op wijst dat een van de auto’s onvoldoende rechts heeft gehouden. De bestuurder van de Skoda bleef ongedeerd. De toestand van de inzittenden van de Hyundai is onbekend.

Lees ook

Vroeger in Salland: De onthulling van het oorlogsmonument

Het Weekblad voor Salland presenteert in samenwerking met de Historische Vereniging Raalte en omstreken de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.