twee 1e plekken voor rijvereniging heeten

Rijvereniging LR Heeten heeft afgelopen weekend twee eerste plekken binnengesleept in Wanneperveen tijdens de regiokampioenschappen. Naast de eerste prijzen waren er ook andere mooie individuele resultaten.

LR was goed vertegenwoordigd, met deelname in de categorieën: afdelingsdressuur viertallen (klasse M), verenigingskampioenschap (onderdelen dressuur én springen gecombineerd) én individuele deelname. De eerste prijzen waren voor het viertal-rijden en voor het verenigingskampioenschap. Daarnaast behaalden verschillende individuele leden mooie resultaten in de dressuurcompetitie.

Dit betekent dat het viertal, het verenigingsteam én 5 individuele leden zich hebben geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen op 4 en 5 september in Ermelo.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.