trefpunt bijna klaar voor de officiele opening

Op dit moment wordt er nog hard gewerkt om de puntjes op de i te zetten, maar aankomend weekend gaat het KultuhusTrefpunt in Heeten open. De afgelopen maanden is er ontzettend hard gewerkt om het voormalige dorpshuis tot een prachtig modern, eigentijds en multifunctioneel gebouw om te toveren. Het KulturhusTrefpunt beschikt over alle moderne gemakken en heeft een totale metamorfose ondergaan.

Het was een hele grote klus. Alleen de vier buitenmuren en de kap zijn blijven staan. Van binnen is het pand volledig gerenoveerd en opnieuw ingedeeld met geluidswerende schuifwanden en voorzien van multimediale mogelijkheden. De oorspronkelijke serre is weer aangebouwd en geeft vanbinnen een mooi en licht geheel. Een centraal trappenhuis en de lift maken het mogelijk om de verdiepingen makkelijk te bereiken. Kortom een pand met ontzettend veel mogelijkheden.

Faciliteiten, zoals de uitleen van de bibliotheek en de zitting van de Rabobank, vinden plaats in het gebouw. De muziekschool Heeten is een van vast gebruikers van het Kulturhus, net als de Hobbyclub, Juventa en de Treffers. Deze laatsten hebben een pracht mooi nieuw ‘honk’ gekregen. Natuurlijk was dit enorme project niet gelukt zonder de financiële steun van de Heetenaren en de hoeveelheid helpende handen van de ruim honderd vrijwilligers. Zij hebben mede voor gezorgd voor het mooie resultaat.

Vrijdag 21 augustus wordt het pand in het bijzijn van een groot aantal genodigden officieel geopend door burgemeester Martijn Dadema en wethouder Wout Wagenmans. Zaterdag 22 augustus is er een speciale avond voor alle vrijwilligers die een bijdrage hebben geleverd. Zondagmiddag 23 augustus van 13.00 tot 17.00 uur is er een ‘Open Huis’ voor alle Heetenaren en andere belangstellende om het vernieuwde KulturhusTrefpunt te komen bekijken. Samen met de gebruikersgroepen en een aantal andere is er een mooi openingsprogramma voor jong en oud gemaakt. Daarom is ook het thema ‘Samen Heeten, Samen Treffen’ gekozen voor het openingsweekend.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.