strak in pak wint zonovergoten beachvolleybal

De zon, ruim 150 deelnemers en een schitterende terrein. Dat waren de enige ingrediënten die zaterdag nodig waren voor een schitterend Beachvolleybaltoernooi in Middel. De, in totaal 25, teams speelden op de accommodatie van Paardensportcentrum Tiebot om de winst, maar vooral om de eer. Dat het toernooi zoals elk jaar weer een succes is, blijkt wel uit de teams die van heinde en ver richting Middel komen. Dit jaar was er zelfs een team uit Duitsland dat meedeed.

Uiteindelijk was het team ‘Strak in het pak’ uit Broekland dat de overwinning pakte. Zij bleken na een zinderende finale het sterkste team. De eervolle vermelding is er voor team 1.70 meter. Niet het beste team, wel het gezelligste. De schlemielprijs ging naar Fabian.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.