Home / archiefcentraal / stoppelkids onder de vla voor opnames

stoppelkids onder de vla voor opnames

Helemaal onder de vla. Dat zaten de deelnemers aan het einde van de opnames van de halve finale van Stöppelkids afgelopen weekend. Wie het verkeerde antwoord gaf kreeg een bak vla over zich heen van niemand minder dan Harry de Haan.

De scholieren kregen allerlei vragen en opdrachten die betrekking hadden op Stöppelhaene. De halve finale wordt maandag 24 augustus uitgezonden via het YouTube kanaal van Stöppelhaene en de finale is donderdag 27 augustus tijdens de kinderoptocht van Stöppelhaene.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.