stoppelhaene denkt ook aan de kleintjes

Natuurlijk is er tijdens Stöppelhaene genoeg te doen voor kinderen. Naast de gezelligheid, kermis en kinderoptocht, kun je op vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur in de Feestfabriek terecht voor de jaarlijkse Kinderolympiade. Het is een middag van lekker ouderwetse Hollandse doe-spelletjes als koe melken, knuppelhangen, sjoelen en ring gooien. Je kunt meedoen aan maar liefst 25 verschillende spellen die bedoeld zijn voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Voor alle deelnemers is er ijs, ranja en een surprise. Deelnemen kost 1,50 euro.

Prinses zoeken

Stöppelhaene heeft een Oogstkoningin die zich voortdurend in het feestgedruis tegenkomt. Dit jaar is de kans groot dat je ook een prinses tegenkomt op Stöppelhaene. Die kans is het grootst op zaterdagmorgen. Op zaterdag 29 augustus treedt Dolf Moed op in De Feestfabriek, speciaal voor kinderen van 1 tot 12 jaar oud. Tijdens de kinderochtend voedt een klungelige lakei een prinses proper en fatsoenlijk op. Maar natuurlijk gaat er van alles mis. En tot overmaat van ramp verdwijnt de prinses ook nog eens spoorloos. Wil je samen met Hannes de Lakei de prinses terugvinden? Dan moet je om 10.30 uur in De Feestfabriek zijn. Entree is gratis en je krijgt zelfs een glaasje ranja toe.

Ook op zaterdagmiddag zijn er van 12.00 tot 17.00 uur, tijdens de braderie, diverse kinderactiviteiten in het centrum van Raalte. Het is daarom hartstikke leuk met de hele familie het centrum van Raalte te doorkruisen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.