sterkste man in wijhe met jarno hams

Gezien de zwaarte van de wedstrijdonderdelen is het niet mogelijk om de wedstrijd in het park te houden. Daarom is er gekozen voor het plein voor de feesttent. Het belooft een waar spektakel te worden, met onderdelen als de cardeadlift, waarbij een busje wordt opgetild. Daarnaast mogen de Stones natuurlijk niet ontbreken. De organisatie is naast de SKEW in handen van Jarno Hams die zelf zevenvoudig Sterkste Man van Nederland is geweest en daarnaast drie maal van Europa. Ook was hij lid van het sterkste team van de wereld.

De wedstrijden beginnen op zaterdag 5 september om 12.00 uur. Kijk voor meer informatie op staging2.diekdaegen.nl of staging2.keltischfestivalwijhe.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.