speciale prikkelarme kermis bij stoppelhaene

Naar aanleiding van positieve berichten op vergelijkbare initiatieven in onder andere Boxmeer en Hoorn, heeft de organisatie van Stoppelhaene in samenspraak met de kermisexploitanten ook het initiatief genomen een prikkelarme kermis te organiseren.

Op 26 augustus, op de eerste avond van Stöppelhaene, is tussen 18.30 en 19.30 de kermis ingericht voor de doelgroep die normaal overprikkeld raakt. De prikkels worden tot het minimale gebracht of zelfs helemaal uitgeschakeld. Op deze manier hoopt de organisatie de kermis (en Stöppelhaene) echt een feest voor iedereen te kunnen maken.

Op deze avond is de parkeerplaats naast de kermis beschikbaar en voor mindervaliden is de kermis hiermee makkelijk te bereiken. De prijzen van de attracties blijven gelijk aan de normale prijzen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.