spandoeken sukerbiet gestolen

In Lemelerveld zijn de afgelopen dagen twee spandoeken met frame verdwenen. De spandoeken van Team Sukerbiet en EPDM Systems kondigden de 10 Miles Run en de 5 miles aan. Iedereen die inlichtingen kan verschaffen over de verblijfplaats van deze borden kan contact opnemen met staging2.teamsukerbiet.nl Voor de persoon met de gouden tip ligt er een gratis startnummer klaar.

In de regio zijn de afgelopen periode meer spandoeken spontaan verdwenen. In Dalfsen verdween eind juli een spandoek van de Blauwe Bogen Dagen. Een week daarvoor ging het in Ommen mis met spandoeken van de koopzondagen. Of de zaken met elkaar te maken hebben, is niet bekend.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.