Home / archiefcentraal / slotverkoop in centrum raalte

slotverkoop in centrum raalte

Dikke kortingen in het centrum van Raalte. De winkeliers houden op vrijdag 14 en zaterdag 15 augustus namelijk weer de grote slotverkoop. Prachtige kleding, accessoires en andere goederen gaan voor spotprijsjes, soms zelfs lager dan de inkoopprijs, over de toonbank. De huidige collectie moet namelijk plaats maken voor de allerlaatste mode. En daar werd vrijdag al flink gebruik van gemaakt.

Alles over de slotverkoop vind je in de speciale Slotverkoopkrant, deze week in Salland Centraal. Gemist of liever digitaal? hier vind je de hele krant.

De zomermode voor dames, heren en kinderen gaan op vrijdag 14 en zaterdag 15 augustus de winkel uit voor soms wel minder dan de helft van de helft van het oorspronkelijke bedrag. Merken die normaal behoorlijk prijzig zijn, gaan voor een schijntje weg. En dat allemaal om plaats te maken voor de nieuwste mode. Niet alleen de modezaken doen mee aan de slotverkoop, ook overige winkeliers brengen van alles aan de man voor een lage prijs.

De slotverkoop begint om 9.00 uur en gaat non-stop door tot 21.00 uur. Kun je vrijdag toch niet, kom dan zaterdag nog een kijkje nemen in het centrum. De artikelen die tijdens de slotverkoop niet verkocht zijn, gaan dan alsnog tegen een gereduceerde prijs de deur uit.

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Home / archiefcentraal / slotverkoop in centrum raalte

slotverkoop in centrum raalte

De huidige collectie moet namelijk plaats maken voor de allerlaatste mode.

Alles over de slotverkoop vind je in de speciale Slotverkoopkrant, deze week in Salland Centraal. Gemist of liever digitaal? hier vind je de hele krant.

De zomermode voor dames, heren en kinderen gaan op vrijdag 14 en zaterdag 15 augustus de winkel uit voor soms wel minder dan de helft van de helft van het oorspronkelijke bedrag. Merken die normaal behoorlijk prijzig zijn, gaan voor een schijntje weg. En dat allemaal om plaats te maken voor de nieuwste mode. Niet alleen de modezaken doen mee aan de slotverkoop, ook overige winkeliers brengen van alles aan de man voor een lage prijs.

De slotverkoop begint om 9.00 uur en gaat non-stop door tot 21.00 uur. Kun je vrijdag toch niet, kom dan zaterdag nog een kijkje nemen in het centrum. De artikelen die tijdens de slotverkoop niet verkocht zijn, gaan dan alsnog tegen een gereduceerde prijs de deur uit.

Tijdens de Slotverkoop zijn er net als tijdens de voorgaande edities weer kledinginzamelingsacties voor twee goede doelen. Humanitas en Stichting Hulpgoederen Heeten zamelen de kleding in in de voormalige winkel van Lavendel op de hoek van de Marktstraat/Passage.

Heetens Hulpgoederen Centrum Filipijnen

Het Heetense Hulpgoederencentrum Filipijnen is een vrijwilligersorganisatie die zich bezighoudt met verzamelen, in ontvangst nemen, verpakken en verzendklaar maken van goederen voor de minder bedeelde medemens op de Filipijnen. De goederen worden met regelmaat in grote containers naar de Filipijnen gestuurd. Heeten is dan ook niet een geheel onbekende plaats in dit Aziatische land en zeker niet bij haar ambassade in Nederland. Jo en Truus Schoorlemmer uit Heeten zijn de drijvende kracht achter Heetens Hulpcentrum Goederen Filipijnen. Het hulpcentrum stuurt al sinds 1990 hulpgoederen naar de Filipijnen ter ondersteuning van de bevolking op gebied van onderwijs en medische zorg.

Humanitas

Humanitas is een landelijke vereniging voor maatschappelijke dienstverlening en samenlevingsopbouw. Ook in Raalte zet een grote groep mensen zich in. Humanitas werkt van mens tot mens, ongeacht hun onderlinge verschillen zoals levensbeschouwing, inkomen,leefsituatie of afkomst. De hulp die Humanitas biedt is gratis en in principe voor de periode van één jaar. Tijdens en na dat jaar wordt bepaald of en zo ja hoe verdere hulp gegeven moet worden.

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.