slotverkoop in centrum raalte

Dikke kortingen in het centrum van Raalte. De winkeliers houden op vrijdag 14 en zaterdag 15 augustus namelijk weer de grote slotverkoop. Prachtige kleding, accessoires en andere goederen gaan voor spotprijsjes, soms zelfs lager dan de inkoopprijs, over de toonbank. De huidige collectie moet namelijk plaats maken voor de allerlaatste mode. En daar werd vrijdag al flink gebruik van gemaakt.

Alles over de slotverkoop vind je in de speciale Slotverkoopkrant, deze week in Salland Centraal. Gemist of liever digitaal? hier vind je de hele krant.

De zomermode voor dames, heren en kinderen gaan op vrijdag 14 en zaterdag 15 augustus de winkel uit voor soms wel minder dan de helft van de helft van het oorspronkelijke bedrag. Merken die normaal behoorlijk prijzig zijn, gaan voor een schijntje weg. En dat allemaal om plaats te maken voor de nieuwste mode. Niet alleen de modezaken doen mee aan de slotverkoop, ook overige winkeliers brengen van alles aan de man voor een lage prijs.

De slotverkoop begint om 9.00 uur en gaat non-stop door tot 21.00 uur. Kun je vrijdag toch niet, kom dan zaterdag nog een kijkje nemen in het centrum. De artikelen die tijdens de slotverkoop niet verkocht zijn, gaan dan alsnog tegen een gereduceerde prijs de deur uit.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.