scouting en knapenklinkers winnen corso

Scouting heeft het Salland Oogstcorso gewonnen namens de jury. De publieksprijs ging nar de Knapenklinkers. Dat is in de Sallandse herberg bekend gemaakt. De Knapenklinkers reden rond met de spreuk ‘Of de zunne noe schient of niet, het is altijd Stöppelhaenetied’. En daarmee omschreven de deelnemers van de Knapenveldsweg en omstreken de dag het best: geen zon, wel feest.

Scouting doet in haar 75-jarig bestaan al dertig jaar mee aan het corso. Ze hebben er veel van gewonnen. ook dit jaar weer. ‘Natuurlijk Avontuurlijk’ was hun thema, waarmee ze verwijzen naar de scouting zelf.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.