Home / archiefcentraal / scouting en knapenklinkers winnen corso

scouting en knapenklinkers winnen corso

Scouting heeft het Salland Oogstcorso gewonnen namens de jury. De publieksprijs ging nar de Knapenklinkers. Dat is in de Sallandse herberg bekend gemaakt. De Knapenklinkers reden rond met de spreuk ‘Of de zunne noe schient of niet, het is altijd Stöppelhaenetied’. En daarmee omschreven de deelnemers van de Knapenveldsweg en omstreken de dag het best: geen zon, wel feest.

Scouting doet in haar 75-jarig bestaan al dertig jaar mee aan het corso. Ze hebben er veel van gewonnen. ook dit jaar weer. ‘Natuurlijk Avontuurlijk’ was hun thema, waarmee ze verwijzen naar de scouting zelf.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.