scorito win tickets voor overijsselse clubs

De hoofdprijs van de Scoritopoule van Goal Centraal is bekend. De winnaar gaat ervandoor met 4×2 kaarten voor wedstrijden uit het betaald voetbal. In de eerste twee speelrondes van het seizoen 2016/2017 maakt hij of zij een rondje langs de vier Overijsselse profclubs. De tickets geven toegang aan thuiswedstrijden van PEC Zwolle, Go Ahead Eagles, FC Twente en Heracles Almelo.

Laat zien dat jij er het meeste verstand van hebt en stel jouw dreamteam samen op Scorito. Dit team van 18 spelers stel je samen op basis van een fictief budget. Per speelronde in de Eredivisie stel je 11 spelers op in de basis, 4 spelers op de bank en 3 op de tribune.

Je kunt per speler punten verdienen wanneer hij bijvoorbeeld scoort, een assist geeft, of wanneer hij (de keeper) de nul houdt. Met de Scorito-app kun je tijdens wedstrijden precies zien welke spelers uit je team actief zijn en of zij al punten hebben gescoord. Je kunt ook de opstellingen van je tegenspelers bekijken en met hen chatten.

Meld je hier aan voor de subpoule van Goal Centraal. Inschrijven kan nog tot en met zaterdag 12 september. Alle deelnemers beginnen dan ook weer op 0, de eerste vier speelrondes waren proef.
Laat zien dat jij de beste manager van de Eredivisie bent!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.